Τα εν οίκω μη εν δήμω

    Χτίζουν στην άμμο οι αγροτοπατέρες, πέρα βρέχει η κυβέρνηση

    ΘΡΑΚΗ

    Έβρος: Προσυγκεντρώσεις στα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων από μέλη του Συντονιστικού και στην περιοχή Κορνοφωλιά (Σουφλί).

    Ξάνθη: Περιοδικούς αποκλεισμούς στη γέφυρα του Νέστου πραγματοποιούν οι αγρότες της Ξάνθης, με πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής τον Κ. Δαλάτση.

    ΗΠΕΙΡΟΣ

    Πρέβεζα: Μπλόκο έχει στηθεί στην εθνική οδό Πρέβεζας – Ιωαννίνων στον Λούρο. Στον χορό μπήκαν και αγρότες από Ιωάννινα και την Άρτα.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Τρίπολη: Κλειστό κρατούν τον κόμβο της Στέρνας αγρότες από 5 νομούς της Πελοποννήσου, μετά από πρόσκληση της ΠΑΣΥ.

    Λακωνία: Μπορεί να άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Τριπόλεως στον κόμβο της Στέρνας, αλλά την Τρίτη 23 Ιανουαρίου έδωσαν ραντεβού στα κτήρια των περιφερειών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα). Εκπρόσωπος είναι ο Δημήτρης Κολοβός.

    Αχαΐα: Σε δίωρο αποκλεισμό της νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, προχώρησαν την Πέμπτη οι αγρότες της Αιγιαλείας, με εκπρόσωπο τον Θανάση Χελάκη.

    Ηλεία: Για δέκα λεπτά απέκλεισαν συμβολικά στον κόμβο της Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου περίπου 100 αγρότες της Ηλείας. Μεγαλύτερη κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στον κόμβο Κουρτεσίου με συμμετοχή των γύρω ΕΑΣ και ομάδων παραγωγών, με πιο δυναμική την Ομάδα Βιομηχανικής Ντομάτας Γαστούνης και πρόεδρο τον Σάββα Μαράτο.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *