Τα εν οίκω μη εν δήμω

    Η συνάντηση της Παρασκευής με την υπουργό

    Μετά από 5 ώρες σε αδιέξοδο τελείωσε η μαραθώνια σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου των Αγροτών. Οι εκπρόσωποι των αγροτών από τα μπλόκα της Αλαμάνας, του Κάστρου και μερικών άλλων της Βορείου Ελλάδας ανέφεραν μετά το τέλος της συνάντησης ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και σήμερα το μεσημέρι, σε συνελεύσεις που θα γίνουν στους τόπους των μπλόκων, θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τη μορφή του αγώνα τους.

    Στο ξεκίνημα της συνάντησης η κ. Μπατζελή είχε επισημάνει ότι: “Κατανοούμε και ζούμε τα προβλήματα των αγροτών, τις αγωνίες και τα αιτήματά τους.

    Από πλευράς αγροτοσυνδικαλιστών κανείς δεν μπορεί σήμερα να πάρει την ευθύνη για αποχώρηση από τα μπλόκα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθεί ως «προδότης» του αγώνα, τη στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση εξακολουθεί «να μην τείνει χείρα βοηθείας» -όπως άλλωστε φάνηκε και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο ΥΠΑΑΤ- και να μη δέχεται ούτε στοίχημα συζήτηση για τα οικονομικά αιτήματα των αγροτών.

     

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *